Konsultation genbesøg

En opfølgende konsultation for forældre, der allerede er igang med hjemmetræning og har oparbejdet en vis erfaring, men trænger til ny evaluering, motivation og et nyt program. En nødvendig konsultation for at fastholde den gode igangværende udvikling.

På den første konsultation fik forældrene værktøjer, viden og muligheder for at forstå deres barns problemer og jeg anviste veje til, hvordan de kunne forcere dets udvikling på en kærlig og berigende måde.
Forældrene har nu oplevet en sådan positiv udvikling og vi skal et skridt videre. Vi skal have mere fokus på det praktiske og hvordan vi kan forbedre programmets kvalitet, øvelser og undervisning.
Hjernen fungerer i al sin enkelthed på en sådan måde, at jo mere man stimulerer og fodrer den med information, desto mere information vil den være i stand til at modtage og bearbejde. Derfor skal vi tale om implementering og nye tiltag samt familiens samarbejde om den nye hverdag. På mange måder er det jo også et andet barn, der kommer anden gang, så måske skal gamle øvelser udgå og nye skal ind.

Fra kvantitet til kvalitet

Det er stadig ikke mig, der kan ikke hjælpe barnet – det kan I forældre derimod, men det kræver, at de får de rette værktøjer og den rette viden. Som forældre er vi fra naturens side allerede udstyret med de mest nødvendige værktøjer: Vi er dem, der elsker vores børn aller mest! Vi vil gøre alt for dem og vi er ikke bundet af traditionel tænkning, kaffepauser eller overenskomster – for os handler det om resultater. Vi vil se vores børn udvikle sig og opnå fremskridt. derfor skal vi tale om udvikling af det praktiske program. Den første tid har handlet om kvantitet. Hvordan får jeg barnet til at kravle, løbe, læse og andre vigtige emner. Nu handler det om kvalitet, at forbedre indsatsten og øvelserne for at optimere den neurologiske udvikling. Små detaljer kan gøre en kæmpe forskel.

Nye mål og horisonter

En vigtig forklaring på mange udviklingsforstyrrede og hjerneskadede børns problemer er kosten. Mange børn får ikke det bedst mulige fysiologiske udgangspunkt for at blive sunde og raske. Derfor skal vi optimere den sunde uforarbejdet mad, som allerede er introduceret for barnet. Det kan være svært at holde en stram diæt og måske skal vi justere på nogle ting, for eksempel kosttilskudene.
Vi skal også tale om motivation og hvordan vi stimulerer barnets psykiske og sociale færdigheder. Noget som alt sammen ender med at vi sammen udarbejder et program for barnet og stiller nye os mål og horisonter.

Graduation to life

Når programmet er afsluttet og behandlingen er fuldendt og barnet er rask og normal laves en lille cermoni, hvor barnet får overrakt en guldmedalje, som bevis på den flotte indsats, kaldet Graduation to life. Det betyder at barnet kan leve et selvstændigt liv uafhængig af andre menneskers hjælp.
Der udarbejdes også en Neurologisk udtalelse, der kortlægger pragrammets forløb og beskriver barnets nuværende tilstand. Den har til formål at  hjælpe barnet og familie videre i livet. Det kan være i forhold til børnehave, skole, uddannelse, læger eller andet. Læs et eksempel her.

Program

12.00 - 12.15   Velkomst.
12.15 - 14.00   Gennemgang af svarskema og evaluering af det sidste halve års indsats.
14.00 - 15.00   Udarbejdelse af ny neurologisk udviklingsprofil.

15.00 - 15.30   Pause og gåtur mens programmet udarbejdes.

15.30 - 16.00   Gennemgang og instruering af nyt program inkl. demonstrationer.
16.00 - 16.15   Videofilm og afslutning. Køb af kosttilskud og træningsmaterialer.

Konceptet

Tid: Ca. 4 timer.
Sted: Gylfesvej 19A, 3060 Espergæde.
Deltagere: Far, mor og barn. Enlige opfordres til at tage en anden tæt knyttet voksen med.
Forløb: 6 måneder.
Pris: Kan variere i forhold til barnets udfordringer. Ring og spørg på tlf. 70 20 60 27.

 

Spørg Hjernetips.dk

Send os gerne en e-mail

eller ring på 70 20 60 27 (9-12)

 

dashed

 malthe

Når et barn udvikler sig mere end det tilsvarende raske barn eller opnår en stor sejr (fx gå, tale, samsyn, læse) udløser det en medalje. Her er Malte, som efter to års program fik sejren: Graduation to life. Han går nu i normal skole.

 

dashed

Fra forældrene:

 • Nu forstår jeg, hvor vigtigt det er at tage den anden konsultation.
 • Mega saltvandsindsprøjtning. Tak.
 • Lærerne melder, at de nærmest dag for dag kan mærke forskel på Aksel. Mest hans humør og hans indstilling.
 • Mange tak for hurtige svar, ros og dejlig konkret feedback!
 • Vi er meget meget taknemmlige og ydmyge. Det var rart at få sat nogle tal og noget perspektiv på vores arbejde.
 • Dejlig dag, ja du havde ret. Vi taler samme sprog nu, hvor vi har været igang i dette halve år. Det var et kontruktivt møde.
 • Alle pengen værd, tak Larz. Vi flytter os jo :-)
 • Vi takker for en overvældende dag. Vi var helt mundlamme over den store udvikling, selvom vi godt kunne se, at det er gået den rigtige vej. Så fantastisk!!
 • Vi er så glade for at kende dig, Larz.
 • Vi vidste godt at det var gået godt, men en udvikling på 300% overgår vores vildeste drømme.
 • Du fik ret. Udviklingen kom efter to måneder og nu ses vi snart igen.
 • Jeg troede aldrig, at vi kunne få Mathias med på det her, men du fik ret. Han mærker, at det virker og det motoverer ham.
 • Det er jo vildt det her, vi er bare så glade. Han er jo som forvandlet.
 • Alt går fint her. Christoffer læser og kan nu gøre sig forståelig.
 • Nu er ADHD en by i Rusland og i skolen går det også godt. Kære folk i Danmark, Larz kan hjælp de fleste børn.
 • Håber du er klar over hvad du har gjort for os. TAK!!! Du har simpelthen reddet Mathias fra førtidspension og et lorteliv i det offentlige system.
 • Da vi kom første gang, kunne Mohammed ikke tale og var meget autistisk. Nu kan han tale og han spiller klaver. Tak Larz.
 • Vi glæder os meget til på torsdag. Vi har så meget brug for dig – godt du findes!
 • Det var et dejligt andet besøg – det syntes vi alle. Og din efterfølgende opdatering på Facebook betød faktisk, at der var flere familiemedlemmer og venner, der fik øjnene op for, hvad det er, vi "har gang i" med Cecilie. Det var så motiverende.
 • Det er rigtigt spændende at være igang, vi er blevet afhængige af alle disse krydsbevægelser – for jeg mærker på Noah og mig selv, at vi bliver lidt høje, når vi har lavet øvelserne. Det må være den øgede produktion af dopamin. Vi glæder os til mere træning.
 • Det er næsten for godt til at være sandt. Så meget han har rykket på den her måned, det er helt vildt. Han mærker det også selv, og det er en fed følelse for ham.

 

dashed

 

 gylfes.jpg

Konsultationerne forgår her, Gylfesvej 19A, Espergærde.

 

dashed

Afbudspolitik

Afbud til aftalt undersøgelse eller behandling skal ske senest dagen før aftalt tid. Ved senere afbud opkræves gebyr på Kr. 500,-. Ved udeblivelse fra forundersøgelse opkræves ligeledes gebyr på Kr. 500,-. Ved udeblivelse fra behandling opkræves fuld pris af behandlingen.

Er indbetaling ikke registreret en måned efter fremsendelsen af opkrævningen, sendes en rykker, hvor rykkergebyr er pålagt. Er indbetaling ikke registreret en uge efter fremsendelse af rykker, forbeholder Speciallægeklinikken Skønvirke v/ Hudklinikken Kastrup sig ret til at sende restancen til inkasso.

Man er udelukket fra konsultation/kontrol/behandling i klinikken indtil gebyret er betalt.

- See more at: http://www.skonvirke.dk/node/76#sthash.Czy6rCfz.dpuf

Der pålægges ikke gebyr ved afbud, hvis der aftales en ny tid indenfor 30 dage.
Sker dette ikke, opkræves 2.500 kr.

 

dashed