Om Hjernetips.dk

Vi er et netværk af forældre og behandlere, der mener at børn er intelligente små mennesker, hvis potentiale generelt undervurderes. Vi har erfaret, at vi forældre med den rette viden og de rigtige værktøjer er de bedste til at hjælpe, træne og stimulere vores egne børns udfordringer store som små.

Hjernetips.dk (under navnet Hjerneaktiv.dk) blev startet i 1999 af en gruppe forældre, der ville det anderledes. Vi ville bruge mere tid sammen med vores børn. Vi tog dem helt eller delvist ud af institutionerne, ned fra lofterne og ud i lyset. Vi ville tage det fulde ansvar for vore egne børn. Vi gik imod strømmen og stillede kritiske spørgsmål om medicin, behandling, ernæring, kostråd og tilbageholdt information om behandling og stimulering af børn med særlige behov.

Hjernetips.dk ejes og redigeres af neuropraktiker Larz Thielemann i samarbejde med en håndfuld kompetente forældre, læger, diætister og it-folk.

Neurologisk klinik

Konsultationerne foregår på Mørdrupvej 82C, 3060 Espergærde. En stor villa med samtalekrog og en lille gymnastiksal, så børnene kan lege, hygge og vise deres fysiske evner.

I pausen er der mulighed for at gå en tur ned til havnen eller besøge en kreativ legeplads.

 

Gymnastik.jpg

 

 

Spørg Hjernetips.dk

Send os gerne en e-mail

eller ring på 70 20 60 27 (9-12)

 

dashed

hjernetips-bg

glad-pige

dashed

meeting.jpg

dashed

Stue_kopi.jpg

dashed