Infomøde om hjemmetræning

Dette møde giver jer håb og ny viden, så I kan hjælpe jeres barn på en kærlig og effektiv måde. Få konkret viden og svar på jeres spørgsmål. Nytter det? Hvor meget kræves der? Hvad kan vi forvente? Kan mit barn blive rask? Mød andre forældre i samme situation.

Torsdag den 9. juli 2020 kl. 16.00-18.00.

 

Der kan være mange uafklarede spørgsmål forud for at påbegynde med et hjemmetræningsforløb. Derfor arrangeres dette møde, hvor I kan få svar på mange af de spørgsmål, der naturligvis altid vil være. I kan bruge mødet til at få afklaret eventuelle uenigheder mor og far imellem. Efter en lille navne præsentation vil neuropraktiker Larz Thielemann fortælle om principperne bag den neurologiske træning – også kaldet hjemmetræning og hvorfor vi skal behandle årsagen fremfor symptomerne.

Mødet kan være det spark, der gør, at I kommer ud af den negative spiral og får et mere optimistisk syn på jeres situation og barnets udfordringer. Tank selvtillid, få ny viden og få en indsigt i hvad hjemmetræning er. Larz Thielemann vender det hele 180 grader og giver eksempler og forklaringer på, hvor stort hjernens potentiale er.

Følgende emner bliver berørt:

  • Hvad er neurologisk træning og stimulering?
  • Hvor meget kan barnet udvikle sig?
  • Hvor meget tid skal vi bruge og hvor lang tid tager det?
  • Hvad med kosten – hvad skal vi ændre?
  • Kan mit barn blive rask?
  • Historier og video fra levende virkelige børn.
  • Spørgsmål og svar.
  • Hvad koster det?
  • Muligheder for støtte?

Mødet er ikke undervisning i, hvordan man kan behandle, træne og stimulere barnet, når man kommer hjem, men en introduktion til et vidtgående og effektivt behandlingprogram, der har hjulpet i tusindvis af børn med neurologiske og udviklingsmæssige problemer verden over.

Larz Thielemann videregiver sine erfaringer på baggrund af at have set og hjulpet i tusindvis af børn med hvert sit helt specielle problem. Dertil kommer, at han via 10 års studier og internationale kurser har opnået en sjælden viden om hjernens funktioner og potentiale. Han er dertil bestseller forfatter med 6 bogudgivelser.

Tidspunkt: Torsdag den 9. juli 2020 kl. 16-18
Målgruppe: Forældre og pårørende
Sted: Neurologisk klinik, Mørdrupvej 82C, 3060 Espergærde

Tid: 2 timer inkl. en lille pause.
Pris: 200 kr. for singler og 300,- kr. for par.
Salg: Der kan købes olier, vitaminer, bøger og træningsmaterialer efter mødet.
Tilmelding: Send mail – skriv gerne lidt om barnet.

 

 

Spørg Hjernetips.dk

Ring på 70 20 60 27 (10-12 og 17-18).

Eller send os en e-mail, hvis du har spørgsmål.

dashed

meeting.jpg

dashed

Hjernemad_omslag.jpg
Bogen Hjernemad til børn med særlige behov udleveres gratis til alle deltagere.

dashed