Konsultation genbesøg

En opfølgende konsultation for forældre, der allerede er igang med hjemmetræning og har oparbejdet en vis erfaring, men trænger til ny evaluering, motivation og et nyt program. En nødvendig konsultation for at fastholde den gode igangværende udvikling.

På den første konsultation fik forældrene viden og værktøjer til at behandle barnets udfordringer via det neurologiske program. Mange børn er kommet langt på det halve år. Nogle er sågar blevet raske og dermed færdige med programmet, mens andre må taget et nyt forløb for at gøre arbejdet færdig.
Genbesøg har til hensigt at forbedre programmets kvalitet, øvelser og undervisning samt lave en ny status for barnets udvikling. En ny konsultation er vigtig og fører mange konkrete og praktiske ændringer med sig, ligesom dét at se barnets udvikling skrevet ind i Profilen kan være meget motiverende og til tider grænseoverskridende. Profilen vil helt præcist afsløre, hvor meget barnet har udviklet sig siden sidste besøg og hvor langt der er igen.

Konsultationen indeholder: Gennemgang af spørgeskema, neurologisk evaluering med udgangspunkt i den gamle Profil og udarbejdelse af et nyt program samt afslutning med eventuel præmie-cermoni.
Hjernen fungerer i al sin enkelthed på en sådan måde, at jo mere man stimulerer og fodrer den med information, desto mere information vil den være i stand til at modtage og bearbejde. Derfor skal vi sørge for at vi bruger tiden effektikt og lave de rette øverlser og programmer. Ofte er det et andet barn, der kommer anden gang, derfor skal gamle øvelser udgå og nye skal ind. Det handler ofte om kvalitet, at forbedre indsatsen og øvelserne for at optimere den neurologiske udvikling. Finpudse sprog, finmotorik eller sociale kompetancer. Små detaljer kan gøre en kæmpe forskel.

Nye mål og horisonter

En vigtig forklaring på mange børns særlige behov og udfringer er kosten. Mange børn får ikke det bedst mulige fysiologiske udgangspunkt for at blive sunde og raske. Derfor skal vi optimere den sunde uforarbejdet mad, som allerede er introduceret for barnet. Det kan være svært at holde en stram kostplan og måske skal vi justere på nogle ting eller bløde lidt op og se om ikke barnet nu er klar til at spise mere "normalt". Måske får vi lavet en fødevare intolerancetest for at konstatere helt præcis, hvad barnet ikke kan tolerere.
Vi skal også tale om motivation og hvordan vi opretholder gejsten, det gode program og sammenholdet i familien. Noget som alt sammen ender med at vi laver nye målsætninger og kigger frem mod nye horisonter.

Graduation to life

Når programmet er afsluttet og behandlingen er fuldendt og barnet er rask og normalt laves en lille ceremoni med medaljeoverrækkelse, som bevis på den flotte indsats, kaldet Graduation to life. Det betyder at barnet kan gå i normal børnehave eller skole og på sigt leve et selvstændigt liv uafhængig af andre menneskers hjælp.
Der udarbejdes også en Neurologisk udtalelse, der kortlægger programmets forløb og beskriver barnets nuværende tilstand. Den har til formål at  hjælpe barnet og familie videre i livet. Det kan også være i forhold til børnehave, skole, uddannelse, læger eller andet. Læs et eksempel her.

Program

13.00 - 13.15   Velkomst.
13.15 - 14.00   Gennemgang af svarskema og evaluering af det sidste halve års indsats.
14.00 - 15.00   Udarbejdelse af ny neurologisk udviklingsprofil.

15.00 - 15.30   Pause og gåtur mens det nye program udarbejdes.

15.30 - 16.00   Gennemgang og instruering af nyt program inkl. demonstrationer.
16.00 - 16.15   Afslutning og evt. køb af kosttilskud og træningsmaterialer.

Konceptet

Tid: Ca. 3 timer.
Sted: Espergæde.
Deltagere: Far, mor og barn. Enlige opfordres til at tage en anden tæt knyttet voksen med.
Forløb: 6 måneder.
Pris: Kan variere i forhold til barnets udfordringer. Ring og spørg på tlf. 70 20 60 27.

 

Spørg Hjernetips.dk

Send os gerne en e-mail

eller ring på 70 20 60 27 (10-12)

 

dashed

 malthe

Når et barn udvikler sig mere end det tilsvarende raske barn eller opnår en stor sejr (fx gå, tale, samsyn, læse) udløser det en medalje. Her er Malte, som efter et afsluttet forløb fik sejren: Graduation to life. Han går nu i normal skole.

 

dashed

Fra forældrene:

 • For et år siden sad en ergoterapeut med fire klodser og sagde: “Sigurd, kan du bygge et tog med klodserne?” Sigurd gloede på dem og mere skete der ikke. Han forstod hverken opgaven, eller hvordan han skulle få klodserne til at ligne et tog. I dag sidder han og bygger legofigurer, kigger i maualen, vender og drejer tingene helt rigtigt.

 • Nu forstår jeg, hvor vigtigt det er at tage den anden konsultation.
 • Det var virkelig dejligt med skulderklap og ny motivation og Camille er bare så stolt over medaljen.
 • 1000 tak Larz, hvor var det godt vi fandt dig. Vi glæder os til at se, hvad det næste halve år vil give os.
 • Lærerne melder, at de nærmest dag for dag kan mærke forskel på Aksel. Mest hans humør og hans indstilling.
 • Mange tak for hurtige svar, ros og dejlig konkret feedback!
 • Vi er meget meget taknemmlige og ydmyge. Det var rart at få sat nogle tal og noget perspektiv på vores arbejde.
 • Alle pengen værd, tak Larz. Vi flytter os jo :-)
 • Vi takker for en overvældende dag. Vi var helt mundlamme over den store udvikling, selvom vi godt kunne se, at det er gået den rigtige vej. Så fantastisk!!
 • Vi vidste godt at det var gået godt, men en udvikling på 300% overgår vores vildeste drømme.
 • Du fik ret. Udviklingen kom efter to måneder og nu ses vi snart igen.
 • Jeg troede aldrig, at vi kunne få Mathias med på det her, men du fik ret. Han mærker, at det virker og det motiverer ham.
 • Det er jo vildt det her, vi er bare så glade. Han er jo som forvandlet.
 • Alt går fint her. Christoffer læser og kan nu gøre sig forståelig.
 • Nu er ADHD en by i Rusland og i skolen går det også godt. Kære folk i Danmark, Larz kan hjælp de fleste børn.
 • Håber du er klar over hvad du har gjort for os. TAK!!! Du har simpelthen reddet Mathias fra førtidspension og et lorteliv i det offentlige system.
 • Da vi kom første gang, kunne Mohammed ikke tale og var meget autistisk. Nu kan han tale og han spiller klaver. Tak Larz.
 • Vi glæder os meget til på torsdag. Vi har så meget brug for dig – godt du findes!
 • Det var et dejligt andet besøg. Og din opdatering på Facebook betød faktisk, at familie og venner, fik øjnene op for, hvad det er vi "har gang i".
 • Det er rigtigt spændende at være igang, vi er blevet afhængige af alle disse øvelser og den sunde kost.
 • Tak for medaljen. Vi er ydmyge og glade. Der er stadig lang vej, men vi er fulde af mod. Af hjertet tak for dig og din viden Larz.
 • Nu sidder vi så her med en rask dreng og tænker: "Var det bare dét?"
 • Tak for håb, støtte, indsigt, helhed og fremtid. Tak for dig.

 

dashed

 

 gylfes.jpg

Konsultationerne forgår her, Gylfesvej 19A, Espergærde.

 

dashed

Afbudspolitik

Afbud til aftalt undersøgelse eller behandling skal ske senest dagen før aftalt tid. Ved senere afbud opkræves gebyr på Kr. 500,-. Ved udeblivelse fra forundersøgelse opkræves ligeledes gebyr på Kr. 500,-. Ved udeblivelse fra behandling opkræves fuld pris af behandlingen.

Er indbetaling ikke registreret en måned efter fremsendelsen af opkrævningen, sendes en rykker, hvor rykkergebyr er pålagt. Er indbetaling ikke registreret en uge efter fremsendelse af rykker, forbeholder Speciallægeklinikken Skønvirke v/ Hudklinikken Kastrup sig ret til at sende restancen til inkasso.

Man er udelukket fra konsultation/kontrol/behandling i klinikken indtil gebyret er betalt.

- See more at: http://www.skonvirke.dk/node/76#sthash.Czy6rCfz.dpuf

Der pålægges ikke gebyr ved afbud, hvis der aftales en ny tid indenfor 30 dage.
Sker dette ikke, opkræves 2.500 kr.

 

dashed