Neurologisk udtalelse

Udtalelsen er udformet således, at den kan bruges til vidt forskellige formål, der kan hjælpe barnet og familie videre i livet. Det kan være i forhold til børnehave, skole, uddannelse, læger eller andet. Nedenstående er et eksempel på en udtalelse for en dreng, der er færdig med programmet og har fået sejren Graduation to life. Barnet er rask.

 

 

Vedr. Mathias med diagnosen autisme


Mathias har gennemgået et behandlingsforløb med neurologiske træning og stimulering fra maj til september og må i dag betegnes for værende en helt rask og normal dreng.

Før programmet manglede han modning i de subkortikale dele af hjernen, hvilket afstedkom udtalte sensoriske problemer med sensitiv hørelse, taktilitet og lugtesans, samt yderligere intolerance overfor bestemte fødevarer. Dette havde store sociale konsekvenser, hvor Mathias ønskede at isolere sig fra den omverden han ikke kunne forstå og brugte hele dagen på computerspil. Han havde også nedsat appetit, søvnproblemer, manglende humør og deltog i flere måneder ikke i skoleundervisningen.

Mathias har sammen med sin mor lavet det neurologiske program 2-3 timer dagligt i 6 måneder, hvilket har modnet hans hjerne og behandlet de grundlæggende årsager til hans omfattende sociale udfordringer.

På den afsluttende konsultation kunne jeg via en neurologisk udviklingsprofil og familiens udsagn konstatere, at Mathias’ hjerne var normaliseret og der ikke længere var symptomer på sensorisk abnormitet eller tegn på autisme. Han har godt humør, er positiv glad teenager, fuld af selvtillid og gå-på-mod.

Mathias passer igen sin skole, er social med andre børn, indgår i familielivet, har god appetit og sover normalt. Jeg oplever ganske enkelt en helt anden dreng med god øjenkontakt, humor og mod på livet.

Grundet den lange periode med isolation, nederlag og deprivation anbefaler jeg, at Mathias får daglig motion, en uforarbejdet ernæring samt mindst mulig autoritativt pres, så han får mulighed og plads til at finde sig selv igen.

Jeg ønsker Mathias tillykke med det flotte resultat, som kun lod sig gøre på grund af en kærlig og insisterende familie.

 


Med venlig hilsen

Signatur.jpg
Larz Thielemann
Neuropraktiker

 

Spørg Hjernetips.dk

Ring på 70 20 60 27 (10-12 og 17-18).

Eller send os en e-mail, hvis du har spørgsmål.

dashed

Mathias.jpg

Jeg ønsker Mathias tillykke med det flotte resultat, som kun lod sig gøre, takket være en kærlig og insisterende familie.

dashed

 

 

Jeg ønsker Mathias tillykke med det flotte resultat, som kun lod sig gøre på grund af en kærlig og insisterende familie. - See more at: https://hjernetips.dk/neurologisk-udtalelse#sthash.XR26LafQ.dpuf