Stil din egen diagnose

Her en samling af de mest kendte symptomer for børn med neurologiske udfordringer og særlige behov. For mig og andre, der arbejder med funktionel diagnosticering er det velkendte neurologiske udfordringer og handler grundlæggende om manglende modning og udvikling i hjernen.
Det er denne manglende modning mange fagfolk giver forskellige former for diagnoser eller sygdomsbetegnelser og stempler dermed barnet, som skulle det have en uhelbredelig sygdom. Sådan forholder det sig ikke. Barnets manglende modning kan forceres og behandles gennem neurologisk træning og sensorisk stimulering.
Systemet vil ofte tilbyde en meget sparsom indsats i form af symptombehandling, afskærmning og specialpædagogik, som ikke vil gøre den store forskel, men det kan du. God fornøjelse.

 

funk_diagnose_ny.jpg

Familien er løsningen på barnets udfordringer

Det kræver nødvendigvis ikke en doktorgrad eller et langt psykologi-studium for at hjælpe dit barn. I mange tilfælde er forældrene gode til dette. Kontakten med velfunderede kærlige voksne kan være et forløsende fristed for mange børn med særlige behov. Her kan vi tage de nødvendige foranstaltninger i forhold til at hjælpe vores børn på en kærlig og berigende måde.

Det er derfor vigtigt at være bevidst om at hjernen stort set styrer alt, hvad vi foretager os. Og er den ikke organiseret eller modnet som den skal, kommer der abnorme og uhensigtsmæssige symptomer heraf. Målet for en eventuel kommende behandling skal derfor være at eliminere de grundlæggende årsager, og ikke blot afhjælpe de værste symptomer.

 

 

Spørg Hjernetips.dk

Ring på 70 20 60 27 (10-12 og 17-18).

Eller send os en e-mail, hvis du har spørgsmål.

dashed

Stil diagnose

En opmærksom og kærlig mor er ofte den første til at spotte barnets problemer.

dashed

Når mors røde lampe lyser, skal alle vi kloge hoveder tie stille og lytte efter.
                          --- Larz Thielemann

dashed

pige_bamse.jpg

 

dashed

Bogerne.jpg

Det hele starter med disse to bøger. Klik på billede.

dashed