Stil din egen diagnose

 

Her en samling af de mest kendte symptomer for børn med neurologiske udfordringer og særlige behov. Det er en måde, hvorpå du kan teste og få bekræftet dine bange anelser, hvilket naturligvis ikke er rart, men uden erkendelse, kan du ikke afhjælpe og behandle problemerne.
Finder du dine egne observationer betænkelige, er du velkommen til at kontake Hjernetips.dk for at få en snak om jeres udfordringer.

 

funk_diagnose.jpg

Familien er løsningen på barnets udfordringer

Det kræver ikke nødvendigvis en doktorgrad eller et langt psykologi-studium for at behandle dit barn. I langt de fleste tilfælde er forældrene de bedste til dette. Kontakten med velfunderede kærlige voksne kan være et forløsende fristed. Små enheder er altid det bedste sociale rum for børn med psykiske og neurologiske udfordringer. Og den mindste enhed i samfundet er hjemmet og familien. Her kan vi tage de nødvendige foranstaltninger i forhold til at hjælpe vores børn på en kærlig og berigende måde.

Det er derfor vigtigt at være bevidst om at hjernen styrer alt, hvad vi foretager os. Og er den ikke organiseret eller modnet som den skal, kommer der abnorme og uhensigtsmæssige symptomer heraf. Målet for en eventuel kommende behandling skal derfor være at eliminere de grundlæggende årsager i hjernen, og ikke blot afhjælpe de værste symptomer med pædagogik, terapi eller medicin.

Er du og din familie udfordret i forhold til nogle af ovennævnte symptomer, så kontakt Hjernetips.dk og få hjælp.

 

Spørg Hjernetips.dk

Ring på 70 20 60 27 (10-12 og 17-18).

Eller send os en e-mail, hvis du har spørgsmål.

dashed

Stil diagnose

En opmærksom og kærlig mor er ofte den første til at spotte barnets problemer.

dashed

Når mors røde lampe lyser, skal alle vi kloge hoveder tie stille og lytte efter.
                          --- Larz Thielemann

dashed

pige_bamse.jpg

 

dashed