USA-læge med på holdet

En af de sjældne læger, der både har forståelse for konventionel og komplementær medicin, som gør sig gældende indenfor den neurologiske træning og stimulering tilbyder sin hjælp og samarbejde til danske børn.

 

PRESSEMEDDELELSE

 

Coralee Thompson, M.D. har opnået sin medicinske grad på University of Washington School of Medicine og har fået sit medicin-speciale på Medical College of Virginia, Fairfax Family Medicine. Efter at have hjemmetrænet og behandlet sin dengang autistiske søn med neurologisk træning og stimulering, begyndte hun at arbejde på The Institutes for the Achievement of Human Potential (IAHP), almindeligvis kendt som "Doman-Instituttet." Her var hun leder for lægestaben i flere år.

Hun arbejdede blandt andet på at forbedre børns fysiologiske sundhed gennem ernæring og naturlige principper. I den periode modtog hun priser fra International Academy of Child Brain Development og var også bestyrelsesmedlem i det amerikanske Academy of Family Physicians.

In difficult cases

Larz Thielemann mødte første gang Coralee Thompson i 1999, da han besøgte Doman-instituttet i bestræbelserne på at hjælpe deres dengang dybt hjerneskadet datter. Gennem årene forblev Coralee en stor del af Sofies hold, som altid haft en særlig plads i Coralees hjerte, hvilket hun beskriver så inderligt i bogen "Healthy Brains, healthy Kids".

I de senere år har Coralee Thompson arbejdet sammen med den verdenskendte læge og forfatter Dr. Philip Maffetone om at finde nye måder at hjælpe børn og voksne med neurologiske og fysiologiske problemer.

I bogen "Sofies nye verden", beskriver Larz Thielemann netop Coralee Thompson som "verdens bedste læge", fordi hun er en af ​​de få, som effektivt kombinerer den naturlige og den videnskabelige tilgang til sygdom. Hun arbejder med den forståelse at kroppens og hjernens naturlige mekanisme er at helbrede, når den får hvad den har brug for, men er ikke fanatisk modstander af medicin og traditionelle metoder, når naturen har brug for hjælp.
Larz Thielemann var derfor både stolt og taknemmelig, da denne e-mail tikkede ind:
– Dear Larz. I'm so glad you're helping so many children. I would be willing to help you in difficult cases. Let me know if you want me to work with you.

Selvom Coralee Thompson bor i Arizona og Larz Thielemann i Nordsjælland er afstanden ikke noget problem.

– Coralee er kun en mail eller et Skype-call væk og det er en stor hjælp at have hende på sidelinjen, for indimellem dukker der nogle spørgsmål op, hvor det er rart at få en second opinion, siger Larz Thielemann.

 

Spørg Hjernetips.dk

Ring på 70 20 60 27 (10-12 og 17-18).

Eller send os en e-mail, hvis du har spørgsmål.

dashed

Coralee baby

Coralee Thompson har sin klinik i Arizona, men det forhindrer hende ikke i at hjælpe danske børn via mail, Skype og telefon.

dashed